30 December 2009

Tom Tom Araya

Slayer adalah band trash metal yang berasal dari California dan ditubuhkan sekitar tahun 1981. Wa masih dalam buai lagi masa tu dengar mak wa dodoi 'du du du adik sayang, du du du adik sayang....' sebelum wa tidur.

Masa mula-mula bukak sleeve kaset Slayer 'Devine Intervention', wa dah stat risau. Mana wa nak sorok CD ni sebelum mak wa nampak. Dua benda yang mak wa tak suka tengok ialah warna hitam dan gambar setan. Benda ni memang forbid dalam rumah. Memang kena 'lesir' kalau 'lepa' atau sepah-sepah. Cara paling safe nak simpan benda ni, wa kena letak rumah atuk wa. Apa-apa benda rare dan ganas je mesti wa kena usung pergi sana.

Nizam: Kaset apa pulak ni??
Gua: Slayer
Nizam: Perggghhhh.... dia toreh tangan siakkk...
Gua: Baru real.... (dulu orang tak sebut 'true')
Nizam: Wa nak bikin laaa...
Gua: Wa pun....



atau






Hujung tahun 2009



Jatuh motor, melecet, sapu minyak gamat
Mandi, luka jangan kasi kena air
So true...

10 comments:

Dottie with Dots said...

ari tu lupa nak tengok.

NEOFISHY said...

bila nih? tengok apa? kat mana nak tengok? alih2 jek lupa nak tengok? bila nih?

hehehhehe

Qarmadharma said...

er.... er....


PS: lu orang teka tu luka dekat tangan ke kaki. kalau betul wa belanja nasi itik

NEOFISHY said...

antara celah kelangkang...

Jimbo said...

lu race dgn RGV bikin ke?

Qarmadharma said...

salah salah salah....

lu tak boleh beza betis dengan lengan wa ke brader???


cepuk lu kang...

tora corgan said...

aiseh men dia dah main tengok tengok la pulakkk!!
Aisehmen ramli aisehmen kena loteri awak nampak nya ni hahahahaa

tora corgan said...

huhh nak race dgn rgv??? rim belakang goyang goyang ada hati nak race konon

Dottie with Dots said...

Kalau saya teka sure betul punya.

Qarmadharma said...

hahahhaaaa....

malu la :P