19 December 2009

ALL MRT DREBAR ARE BASTERD



Gua naik mrt dah mcm naik kereta drift KE30, time corner drebar tarik clutch, buang gear satu, brek buat buat malas nak pijak, macam nak terbalik gua dalam tren, nasib baik dulu gua ada belajar silat pulut, kuda kuda gua still mantap, kalau tak mau gua duduk bersila atas lantai.

Setelah penat menangkap barang yang gua idam idamkan, gua lepak makan makan.

Sup tulang merah! menangkap brader menangkap!! Berani jugak la gua order yang harga 8dollar, sebelum masuk tengok konsert lamb of god bulan 4 nanti gua nak return lagi sekali.


Neofishy, gitar yang lu nak ni gua dah booking dengan apek kedai davis, kalau power of idea yang gua sarankan dekat lu aritu menjadi mau bulan 6 lu dah boleh pakai gitar ni *kenyit mata* aiseh men ramli aiseh men! nampaknya kau sorang je yang kena ekor ni ramli, jangan lupa member tau!


Brader dozo, kita kena start menabung utk benda ni, jangan fikir diapunya harga, yang penting kita kena yakin boleh macam team bola malaysia. Lu jangan banyak sangat lepak makan makan dengan biras lu tu, duit tu lu kena save utk benda ni, lu kena ingat biras lu tu bukan ozzy osbourne.


Qarmadarma, apacerita brader takde saiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.SEKIAN.

7 comments:

Jimbo said...

jgn sedut pakai straw... poser!!! sum-sum kasi hentak pada lengan.. keluar seketul solid.. baru old skool..

lu kena air tebu dia sekali tak?

NEOFISHY said...

apa brg mkn sup tulang merah sampai singapore....tak true bp ah lu....

gi mkn kat mee racun, lu bleh dpt 4 dgn harga rm8 jek....ceh, urban konon....

(bila masa wa mintak gitar doreamon nih?tp cool gak la....baru band japan macam Power Of Idea tuh respek sebab guna barangan jepun...yeah)

tora corgan said...

jimbo - niat dihati memang nak order air tebu tapi kedai apek tu gua rasa was was pulak, gua order ais lemon tea dalam tin tanpa cawan dan ais.

Neofishy - nak tunggu sup sitam tukar kaler merah lambat la brader.
Pehh lu sms gua aritu nak gitar doremon tu kan kan, lu jgn memain gua dah letak deposit tau lu ingat dalam ringgit malaysia apa!!

Qarmadharma said...

tu la kaki besar macam kena sakit untut. mana nak ada saiz

KIBA kline said...

gua usha dekat ebay.
les paul putih!
kena menabung jugak ni ;)

Qarmadharma said...

tu la kaki besar macam kena sakit untut. mana nak ada saiz

tora corgan said...

nak kutuk kaki gua jgn la sampai 2kali post, tendang nak??