17 December 2009

KILAUAN EMAS DAN M DAUD KILAU

Tahniah buat team bola malaysia menang emas sukan sea, sebenarnya gua tak tengok live pun, gua tau pun masa terbukak berita tv3 masa tengah tunggu iklan habis masa layan cerita geng bas sekolah. Ntah apa wartawan tu cakap tiba tiba masuk pasal kemarau yang takde kena mengena dalam permainan bola sepak, kemarau dengan bola sepak mana sama brader!!
Apa apa pun M daud kilau jugak tetap di hati gua. SEKIAN.

1 comment:

armouris said...

tahniah Malaysia!! hati-hati jangan tercedera semasa bermain bola sepak - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak