09 December 2009

KAMBING BARYANI





Gua dah start menabung sebulan 30hengget, gua harap boleh lepas teket sebelah toilet.

5 comments:

Qarmadharma said...

hujung bulan ni ada masak besarbesaran.. cukup la bayar tiket masuk tu. tapi mintak jasa baik saudara azizan bayar tambang masuk je. ala baru berapa nak banding dgn cili crab tu kan

NEOFISHY said...

aaaaaahhhhhhh...trendy semua nih....balik2 riffing ulang2....jud jud jud....breakdown benda yang sama, riffing yang master tetap e gak, sore growl jek manjang...dalam erti kata lain, GAY!

abang dozo said...

kalo camtu , aku tunggu konsert george michael dgn elton john laa. barulaa gay tulen.

tora corgan said...

ni tiga tiga nak kena tendang ke apa ni??? respet sket eh teket gua dah booking ni!!

NEOFISHY said...

pebenda tgk lamb of god....mmg sah gay.....

fak fak fak