01 November 2009

P ASS P

Ni psp dah start nak mengada ngada, game latest latest semua dah tak boleh main, nak kena upgrade cfw la kena mod la, gua malas nak kasik duit dekat apek kedai game holidayplaza dah tentu gua kena paw cukup cukup dgn apek tu, drp gua kasik dia duit baik gua diy, tapi ntah apa merepek punya diy gua ikut lagi pagi tadi psp gua takboleh boleh jugak tukar cfw!!!pundek betul la punya diy!!!


*nota tapak kaki*

PSP=playstation portable
CFW=custom firmware
DIY=do it yourself
MOD=modify

3 comments:

Chan said...

citer psl psp gua sakit hati!! dua minggu lps bru kene cilok. siot tol.

beli game ori la bro. xyahla cfw ngn mod. hahah

tora corgan said...

tu lah barang memahal letak sepah sepah siapa suruh, apakata lu supply gua duit beli game ori nampak macam menarik je kan kan

abang dozo said...

wei tora tak mo try xbox360 ka?

game baru banyak keluar bulan ni. ko bole check kat http://www.gamespot.com