18 November 2009

BLACK METAL SIANG



Apacerita haa sekarang black metal? kalau tak dulu selak je surat khabar asek asek pasal black metal, black metal tangkap kambing la, black metal buat gig la, black metal tu lah black metal ni lah, sampaikan yusop haslam siap buat episod gerak khas pasal black metal, punya lah hebat black metal ni. Cekgu bustani dulu cakap jangan buat kerja menipu nanti rezeki tak berkat tau.
Apa apa pun glamer jugak band hatko ptyani dgn band teknikal doom linau besar nama band terpampang muka depan metro. Tu belum lagi yang malam new year lepak depan balai brickfields hahahahhaaaa kenangan kenangan mengusik qalbu....

1 comment:

Qarmadharma said...

wahahahahahaha bodo siak...

lu jgn cerita beb, nnti ada orang terusik hati, lebam bijik mata tue tawwww wahahahahahahahahahahahah


PS: kabel besar ada, apadahal