16 May 2009

Barang Dah Sampai, Abang Supir Percuma Tak??




Ada beberapa barang yang kita kena ambil di Kuala Lumpur bila En. Neofishy 'percuma'. Sila buat temujanji dulu dengan DJ Din sebelum ke sana. Terima kasih.

(R3??? Apa tu??)

6 comments:

Penulis Kami said...

walaweeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....betah lah ada benda2 nih....lu biar betul dapat percuma beb...perrgghhhh...ini macam sudah bleh buat muzik mcm kid a dan amnesiac dah...yeah!

absence said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ENTER SHIKARI!!!!!!!!!!!

abang mat tora said...

kata amek synth korg?? nak jd dj dangdut apa ni???

abang dozo said...

jap lagi jadik mr. roboto la ko. ni baru goyang badan ala digital samada fuzzy, quick wash, eco, jean atau wool (gentle wash). vocoder apa citer? weh, nanti ko ngendap akai mpc dia ada lagi tak.

selamat berurusan dengan dj din.

Anonymous said...

macham ni baru kaki disko jeng.goyang~goyang~kepala.

boobs not bombs said...

wah kalau disko2 ni mesti ada gro,
mesti ada ngo,
mesti ada...
pak maun...
pak maun suka shuffle~