01 October 2009

GOYANG




Waktu: Hari ini 9.55 pagi

Lokasi: Jamban


BAM! BAM! BAM! BAM! BAM!

Pintu jamban diketuk agak keras

Lim Bok Seng: Woi apabarang lama berak batu ka?? Hurry up hurry up bangunan ada goyang ada gegar woooo!!!!!


Nak memerut pun tak senang!! Gua cuci apa yang patut lincah keluar kilang, sampai dkt luar ramai orang dah berkumpul semua pakat tengok atas kearah tembuk bangunan, gua bajet diorang tengok ada kesan retak yang merbahaya ke tidak, bukan nya nak lari jauh jauh drp bangunan, kalau tiba tiba runtuh kan nampak bangang kan kan ada gegaran gempa tapi tak lari kekawasan selamat, baik duduk je dlm bangunan tu.
Tengok mcm gua, terus je menuju warong bai pekena teh tarik 2nd round, tak pasal pasal hari ni dapat ngular 2jam percuma. Sekian.

3 comments:

Qarmadharma said...

bulan ni ada kursus kat langkawi

amcam, nak ikut???

tak ikut wa belikan lu cekelat dgn tshirt visit langkawi 2010 je eh..

tora corgan said...

peh langkawi seh! lu jgn sangkut dgn minah siam sudah laa hahahahahaa

Qarmadharma said...

wei apa minah siammmmm

cucu mahsuri laaa