04 October 2009

MEE SOTO



2hari pegi open house, kalau tak kerana dah berkeluarga tak ingin gua join scene open house ni. Yang gua letih tu asek asek mee soto, kentut pun dah bau soto, apa buku resepi jamie oliver tu dah takde resepi lain apa?? nasib baik rumah last petang tadi mee soto dia ada begedil, gua bedal 10biji begedil dia, sedap jugak, entah kentang cap apa yang dia pakai. Sekian.


Pssst yang gua sebok pegi open house rumah orang, rumah gua apacerita??

5 comments:

Qarmadharma said...

open haus rumah akuempty makan nasi ayam penyet beb. pastu ada makanan itali

halal

Chan said...

apa byk2 kompelin nih???

makan je laa.. haha.

tora corgan said...

ahh chan lu jgn byk bunyik, raya cina lu tak kasi gua hamper wa tendang lu

NEOFISHY said...

lu pakai blackberry ke apa Tora? kat ofis pun bleh online? GILA KAYA SEEEHHHHHHHHHHHH!

tora corgan said...

biasa la gua kan power mower!!