28 October 2009

CEPAT ATAU MATI



Gua baru habis mentelaah discography iron maiden, selalunya gua dengar lagu lagu the best of diorang je, tapi kali ni gua dengar track by track setiap album daripada versi studio membawak kepada versi live. Apa yang dapat gua rumuskan disini selain daripada telinga gua yang dah pijar ni ialah:

Iron maiden ni sampai album fear of the dark je yang best, album album selepas tu dah macam dengar killswitch enggage, lagu sama je ulang ulang. NOKTAH.



"yeah bebeh, fear of the dark macam wings awie kurus. Bila awie gemukz dia jerit dah mcm cannibal corpse. Moralnya, band kalau lama sangat dia lemau. Diorang patut masa konsert fear of the dark dah bagitau nak split, baru legend!"

Sms drp Qarmadickinsen

5 comments:

Qarmadharma said...

weh apa lu state nama wa...marah la itu die hard fan awie.

ps: dgr cerita dia nak sauk akhil hay. yg tu wa sokong. wa nak join satu kali. kasi itu mamat tak berani bukak dia punya songkok

tora corgan said...

siapa ni die hard fan awie? siapa? obey? berani dia nak komen kat sini backing awie, bak datang laa!!

NEOFISHY said...

fak u laaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....awie dgn wings adalah two legal separate entity....wa minat wings...bukan awie tau....fak fak fak fak

tora, lu pun lebih kurang apa badan sama dgn awie...fak fak faaaaaakkkk

qarma, lu jgn join sauk akhil hay...nnti x pasal2 awie tersauk lu sebab tak nampak...kira tersauk lah...hahahah...

wings rules la brader....

ps: encik qarma ni dulu bukan peminat wings ke? apa-apa pun...fak la tora.....fak fak faaaaaaaaakkkkkk

peringatan : ni bukan emosional betul-betul tau...saja jek lawak2...kang ada plak yang kata wa emosional la apa la kan...kan kankan...ehem

absence said...

karma derma peminat rockers la, zaleha habis!

tora corgan said...

nak kena tendang neo ni! awie dgn wings tu sama je la, mcm makan tauhu sumbat dengan sup tauhu, tauhu paham!!!