30 September 2009

AYAM DADA



Tiap kali gua tengok ayam goreng bahagian dada gua mesti teringat member gua cekgu faizi. Kalau lepak maryam dia akan order makanan dengan aney tu "kasi saya nasi lemak ayam goreng, ayam dada tau" selalu nya bila makanan sampai dia mesti dapat bahagian kepak, gua kurang pasti aney tu telinganya torek atau kurang paham "ayam dada". Cekgu faizi bukan seorang lelaki yg cerewet, dia tetap akan makan dengan bersungguh sungguh, moga dia cepat bertemu jodoh, amin...

9 comments:

Qarmadharma said...

lu memang tak blood la

tu la datang nak niat tak ikhlas nak pakai intenet je, tu yg mmber nak kawin pun tak bagitau haha

tora corgan said...

takbaik leh buat bidaah, dah lama tak kena tendang eh!!

Pssst aritu kat maryam dia ada cerita berita gumbira kat wa awwwwww

absence said...

uish apa berita ni? kasi bukak al jazeera la

Qarmadharma said...

lu pernah tengok cekgu bukak lagu siti dalam keta mustang purple terung dia tak??

lagu tu bertajuk 'tiada rahsia'

"pernahkah kau terfikir seketika
dam dam dum bunyik mercun....

haha selamat pengantin baru enol dan cikgu

absence said...

aku lama dah jadik pengantin hahahah, aik? dia pong? sapalah yang malang dpt dia tu hahahaahahahahahahah

tora corgan said...

tak baik nol ckp mcm tu, dah lama tak kena tendang eh?? tendang kang!!!

abang dozo said...

dulu cekgu pernah record perbualan jiwang dengan awek dia(yg mana tah) pastu save dlm henpon. henpon mahal la katakan. pastu bila dia horny semacam je, dia pun dengor balik recording tu. tengok muka horny dia, cecepat aku mintak diri balik umah.

Qarmadharma said...

wahahahaha bodo punya abg dozo

tora corgan said...

waahahhaaaa sial la, tu phone sex la yg nombol dia 1-800-JUBIR