25 August 2010

WTF!!!!



Lamb of god dgn Smashing Pumpkins pun tak pegi ini kan pula kugiran ni!! Kalau Converge mungkin pergi....yea...mungkin....

*nota tapak kaki

dying fetus boleh panggil takkan lah converge tak boleh kan kan kan

5 comments:

abang dozo said...

Aku benci metal melodi sarkis...

RZL said...

converge tak ramai yg betul2 boleh layan. ramai yg ckp suka converge sebnarnya tak paham sgt. Ikut trend jer semua tu. Harapkan baju jer

tora corgan said...

b.dozo: aaahhh lu metal kering apatau

ateng: apalagi brader kasi panggil la sedas converge baru tau terangkat ke tak hahahaa

Penulis Kami said...

kalau nak tengok damage je kena bayar berapa??

tora corgan said...

ala jgn fikir pasal duit kalau dah minat apa apa pun boleh mcm salah saiz beli kasut(cerita lain)