16 April 2010

NYANYI : MAAFKAN KAMI, MAAFKAN KAMI...MAAF KAN KAMI

Wa dah tersalah adjust blog nih....sekarang wa tengah hubungi Bill Gates untuk new templates dan outline blog nih...lepas nih blog nih akan jadi lawa mcm Air Asia punya homepage, paling cikai pun macam webpage MLM....so, stay tuned!

P/S : Tora jangan nak kecoh bagi komen jahat2 plak...lu pun lebih kurang wa apa bahagian IT nih....Cik Qarma jangan kipas2 Tora....dia bukan ada bagi duit pun, singgit pun berkira

5 comments:

Qarmadharma said...

bagi labu kat tikus macam ni la jadinya

PS: neofishy = mikimause

municipal_waste said...

gila aper komen kat atas..

tora corgan said...

kan gua dah bilang kalau dah buta IT tu mengaku aja la mengada ngada nak ejas ejas dah mcm sarkis pun ada!!!

tora corgan said...
This comment has been removed by the author.
NEOFISHY said...

qarma, nickname tu sungguh cantik...auuuwww

muni, biasa lah...kekadang kena ada pembaharuan apa....

tora, ah lu manjang tak support member2 nak try benda2 baru nih....asyik2 benda2 lama jek yg lu suruh buat...contoh nya tgk porn guna video tape, main gasing...aparaaaaaaaaaa

errr....ada sesapa terer buat blog...wa target blog ni nnti ada lawa sikit dari blog toqreemaw...aaauuuuummmmmm