21 April 2010

KOTORAN



Wa pun tak tau apasal wa minat gila dgn staind ni,
boleh dikatakan lagu lagu hits diorang gua hafal lirik dan gua bole main gitar lagu diorang separuh baik,
kalau jaming gua selalu cover lagu mudshovel yg gitar dia bunyik tit tininit tit tininit tet tet touching tali low E tu gua bole buat dgn 1jari je,
gua pernah beli drp amazon.com cd 1st album diornag sbb kedai ajak bastand takde jual yg ori dan susah nak dpt,
mike mushok gitaris idola gua selepas man kidal
dan gua pernah suka dan simpan cita cita nak beli gitar ibanez!! SEKIAN

3 comments:

Qarmadharma said...

badan malek noor suara faizal tahir
lagu six sense

persis kultus kabus

NEOFISHY said...

mula2 POD, pastu doom2 punya band, pastu nih plak? WTF!!!

tora corgan said...

eleh cemburu!!!