28 March 2010

Namanya Jamil Bane Abu, bukan????



Kepada semua ahli kelab takut bini, UNITED X FRONT mencabar anda semua untuk turun ke Kuala Lumpur pada 15 May 2010 menyaksikan kelincahan band kegemaran Encik Jamil Bane Abu ini. Sila off kan hp anda ketika berada dalam majlis ini. Jika tidak, kes isteri telefon bertanya "Awak kat mana ni??" akan berlaku lagi seperti tragedi 2004 di Kompleks Kolam Renang Larkin, Johor Bahru. Sekian.

5 comments:

tora corgan said...

gua selaku presiden kelab takobin mengalu alu kan kedatangan band ini, kalau gua takpegi itu bukan masalah anda tau!!

Qarmadharma said...

eleh

kipas lipas

Mohd Zarif said...

leh aku nak turun gak...ko turun ke?

Qarmadharma said...

aku kan bebas. mana ada rantai kaki.

jangan kata bane, ko ajak pegi california tgk converge pun takde hal

absence said...

rantai kaki? gay