26 March 2010

KERANA PANAHAN MATAMU


Irma Hasmie, pelakon yang digossipkan bersama Nabil

Aku tau dia ni sekarang digossipkan dengan Nabil Raja Lawak, tapi lumrah manusia apa, suka tengok pada benda cantik.

Aku rasa tak salah kalau sekadar minat jek, bukan menggatal dan tergila-gila. Apa-apa pun, berita terbaru yang aku dengar, Abg Mat Tora yang sekarang dah tuko nama kepada Tora Corgan, dah join Fesbuk dah dan semalam baru add fanpage Tiz Zakyah.

Aku rasa tebiat dah budak Tora ni main fesbuk, sebab sebelum ni dia Presiden Kelab Anti Fesbuk dengan slogan "FESBUK C**T"! Ke sebab nak tambah cawangan?

Oh, Irma Hasmie!!

10 comments:

Qarmadharma said...

tora c**t corgan

NEOFISHY said...

setuju!!! tora mmg c**t

NEOFISHY said...

cute betul la dia nih...hish!!!!!!!!

absence said...

Azizan Gay

tora corgan said...

bodo punya taufik!! wa dah quit scene fb!!

Qarmadharma said...

tapi irma ni ada kurang la


kening dia tak lebat

tora corgan said...

hahahahaa sial selera kening tebal!!! I pun sama !!!

NEOFISHY said...

kening tebal takde masalah....KENING BERSAMBUNG tuh yg ada masalah....eeeeeeeeeeee

tora corgan said...

i loike!!

absence said...

berani cukur kening la!