12 August 2009

CSI : linau besar




Peh baru abes tgk new season csi miami kat Axn tadi, peh macam cilake horatio tak mati rupanya, dia dgn ejen wolfe ada projek nak kenakan mamat Saris tokan peluru aloy tu. Kalau dia mati la jeri bruckhimer tkyah nak susah susah cari pelakon lain, panggil jim carrey je!!Mesti bedekah hahahahahaaa!!!

3 comments:

Qarmadharma said...

wahaahhahaahaaaa vavi la jim carrey nih...

kalau ada hummer mau aku langgar lari dia nih...

NEOFISHY said...

ni semua helah kapitalis nih....biar org still tgk cerita nih terus-terusan sampai habis, kan merepek apa dah kena tembak sorang2 terbaring utk apa? pastu kalau baring trus bangun takpe ah, nih siap lama siak terbaring...pebenda...aaahhhh...ni semua kapitalis nih...

dah lah...malas wa nak layan....wa nak off gi beli ayam goreng McD yang sedap tuh...ops!

abang mat tora said...

hiburan brader hiburan jgn serius sangat! tendang kang!!!