10 February 2010

KLASIK NASIONAL



Apa lah sangat dgn CB400 tu, gua form one pegi sekolah dah pakai HONDA NSR500 hadiah dari freddie spencer.

Zaman tu kalau pegi sekolah tak pakai kasut carefree memang tak true, pakaian sekolah bapak gua beli dari butik jalan penggaram. Bab mencarik saiz memang boleh jadik gaduh, baju saiz L, seluar pinggang 30cm kasut saiz cinderella 8setengah.
Zaman tu rambut gua masih lebat ala trent reznor, kalau sekarang gua rambut panjang dah mcm rambut hulk hogan. Badan pun still maintain lagi, kalau pergi odisen cerita geng bas sekolah pun tak malu sangat.

Gua mengaku gua gemok, tak mcm member gua sorang ni(nama dirahsiakan) bab kurus madang dia je, pastu umur mesti nak 23tahun, apa rumah dia takde cermin muka apa?? yang gua tak boleh blah ada ke patut dia ckp muka dia mcm ako mustapha!! UNTA!!!

7 comments:

diskbrake said...

mmg kayala hatko lokpiak pakai NSR. wa pegi sekolah pakai beskal kargo kebun kelapa bapak aku je!

tora corgan said...

ahh lu lagi kaya, sungai ayam kan amek sempena nama lu apa

Qarmadharma said...

maintain bulat

absence said...

bulat mcm tayo motor

tora corgan said...

eeee tak malu cemburu........

diskbrake said...

gemok... tak layak masuk geng bang sekolah... masuk bangbus.com layak la

tora corgan said...

aisehmen lu bole letak link lebu plak kat sini, lu bikin line panas la brader!!

Weei byk dpt dwnload??? burn wa sket!!