10 February 2010

Bila lihat wajahnya, mengimbau tentang wayang dan burger king




Cerita bab muka ni, wa nak lu orang sentap sikit kepala otak lu orang. Perati betul-betul muka mamat ni. Kaji dia punya dahi, rambut dengan susuk pipi. Guna imajinasi lu, tambahkan sedikit berat badan dia dan pakaikan cermin mata. Lu orang ingat-ingat la, dulu ada sorang mamat Batu Pahat muka sejibik macam ni. Lu orang hantar kan sms. Taip JE- jarak -RAWAT ke 019-666. Taip sekarang dan menangi percutian ke TAMAN KOTA MASAI, JALAN KUINI 1, Rumah nombor 13. zaaasssssss......

8 comments:

absence said...

dulu gua suka khir rahman ni, bukan sebab bapaknya a rahman hassan tara kucat tara kucat, tapi die mmg best, semenjak dia jadi pengacara TERJAH, gua terus banned!

Qarmadharma said...

yaaa.....

tapi bukan ni jawapan yg wa nak.

nexttttt.....

tora corgan said...

hahahaha cilakak dah puas lu bedal burgerking lu boleh nak buat peraduan gores dan menang ehhh

hahahhaaa itu yamaha asap lu tak mau letak diapunya gambo ke ooppssss

diskbrake said...

saya straightedge tak layan burger king. tapi layan McD

Qarmadharma said...

jangan la bagi hint banyak sangat.

tengok muhsin nangis nangis tu tak tahan

tora corgan said...

woi ayam kata rumah takde internet bole online kat opis je chaits buih ahh lu ni

abang dozo said...

celaka... mamat tu tak sesuai disamakan dengan aku. ramai orang cakap mark anthony yg sama dengan aku, dol.

kosmikurious said...

wey apeda kena mengena straight edge ngan burger king n mcd?tade kaitan..

ape eh salleh?ade yang muka sama ngan khir nih ke kat bp nih?