24 February 2010

HP 2133 Mini-Note PC

Hello
Thanks for getting back to me as soon as possible, i want you to know
that i am willing to buy this item urgently for my son who is in west Africa
in (Nigeria) for my son as gift, so i am ready to pay you,so let make it
snappy, i want you to make inquire with the shipment fee through Ems express
to my son address below.

Here is the address

Name.....Nicolas Franco
Address...No 23 Anfani street Ring Road
City...Ibadan
State..Oyo
Country..Nigeria
Zip code..23402
Telephone number..2347059595400


kindly get back to me with the total cost of the item and shipment cost
through Ems to my son and also get back to me with your full bank
information or PayPal Email so that i can pay the money to your account..i
will be waiting for your response soon.

Bank Information

Bank Name...
Account Name...
Account Number...
Iban.....
Swift code......

OR

PayPal Email......

Greetings

Thomas

My Number +447011148593


.......................................................

Amacam beb?? Nak hantar ke notebook gua siap dengan no. account bank pegi Nigeria???
Gua yakin dia bank in duit dalam account wa malam ni jugak....

10 comments:

tora corgan said...

aisehmen ada harapan blanja gua makan ketam ni

Qarmadharma said...

hong leong dah pasang line internet ke apa???

abis kalau nak masuk duit dah pakai nombor ke apa???

hong leong dah maju siakkkk

tora corgan said...

hari ni cuti la pundek

Mohd Zarif said...

salam bro,

aku rasa ni macam satu penipuan..aku mmg dah set dalam otak kalo ada apa2 deal dari belah2 afrika..dorg biasa nak kelentong kita..so berhati2 fikir dlu sebelum buang!

zarep

diskbrake said...

perghh... dulu tora pon dapat camni. suruh jual moto dia. orang nigeria tu nak amik moto dia harga rm12000.

Qarmadharma said...

hahahhaaa...
ni apasal siries sangat ni??? psl fraud la aku post ni. gila apa nak post pegi nigeria.

ayam, itu moto srx rentong nak buat apa 1200. timbang kati la

Qarmadharma said...
This comment has been removed by the author.
diskbrake said...

qharmaharun : siries sebab dia nak laptop ko. hahahaha ko anto je kat dia. kang dia bank in la rm50

tora corgan said...

celaka pasal moto srx jgn dibuat main tau boleh menitik air mata tau

absence said...

wahahahah dah la srx kaler pon tak bleg blah, biru muda air laut hahhahahha