26 October 2010

BARU TAU BARU PERASAN

-gua baru perasan si lisa surihani lidah pendek bila sebut huruf ‘R”, demm so cute!!

-gua baru tau kerja patri mempatri ni susah terutama sekali patri sisik. Gua yg baru start join scene solder soldering wayar merah hitam pun mengigil tangan mcm kena parkinson(nama penyakit bukan nama band), ntah apa merepek ada satu tahun tu gua boleh simpan cita cita nak kerja diver patri dasar laut.

-gua baru tau kalau nak join geng kayuh basikal racing mahal nak kena pakai seluar ketat nampak telor, kata nya utk nampak cool

-gua baru perasan dvd yg gua beli kebanyakkannya belum gua tonton, jadi apakejadahnya gua beli dvd tapi gua simpan tak tonton?? Adakah ini konspirasi freemason atau gua kena pukau dgn apek jual dvd???

-gua baru perasan kebanyakkan(bukan semua) budak yg kerja kedai alat muzik, alat elektronik mmg kurang paham dgn produk yg diorang jual(bukan tak tau tapi kurang study barang yg diorang jual), diorang cuma kerja nak dpt gaji, customer tanya semua jawab ‘ntah, saya kurang pasti, nnt saya check dgn bos saya tapi dia outstation 2minggu so kena tunggu lah” jawapan yg paling gua baran sekali “kejap ye saya google kejap” jadah!! Kalau nak kena google, dkt rumah pun gua boleh buat sendiri takyah gua nak tanya lu, takyah gua pegi kedai lu!
Barang dah lama jual takkan la tak reti nak study pasal barang tersebut kalau customer tanya kan kan kan
Mcm pegi pasar beli ikan, lu tanya penjual tu, “ini ikan salmon mana negara diaorang tangkap?? Jepun ka? Kanada ka??” kalau penjual tu jawab “owhh ini beruang yang tangkap” ini penjual mmg berfikiran out of the box!! Jadah apa gua merepek ni!!!

-gua baru perasan bila gua tidor dlm bilik beraircon bila bangun pagi tekak gua berasa kering sangat, ini bermakna gua tidor mulut ternganga dan mengorok mcm beruang, air liur gua kering disejat kuasa aircon. Patut la kebelakangan ini bantal gua kurang diapunya lukisan peta.

-gua baru perasan yg lesen memandu gua dah tamat tempoh sebulan yg lalu, apa apa pun FAKK THE LAW!!!

-gua baru tau yg gua ni sebenarnya seorang kamen raider!!!SEKIAN

2 comments:

Qarmadharma said...

lu ingat lagi tak folder 'atok ko flashman'

lu kira dia punya sikuel laaa

tora corgan said...

hahhahaaa sial la nama atok ko flashman tu hahahahaaaa