18 January 2010

TEMBAK



Sabtu lepas on the way balik BP gua singgah kejap air hitam ronda ronda, dalam gua sibuk mencari bantal patrick sempat jugak gua riki pistol mainan ni.
Sampai je rumah belum sempat salam mak gua, gua terus capai pistol ni kasi load peluru dan bermula lah aksi gua menembak kucing ala vic morrow!!

P/s brader dozo, vietkong mana pakai pumpgun brader diorang pakai ak47, jaga kedai emas boleh la layan pumpgun. Kalau john rambo tau mesti dia marah tau!!

5 comments:

bulan resakse said...

peh ni lu beli kat kedai mana ni? wa pn nk angkat satu la..

diskbrake said...

airtam kat kedai mane [bra]der?

adnan sempit best sialllllllll

tora corgan said...

Jadah hatko layan adnan sempit!!!

Kalau drp BP lepas trafik light menuju keluang, rumah kedai 2tingkat belah kanan row last sekali deret meribrown. Kedai tu ada jual byk mainan anak patung dgn barangan produk rotan, sebelah kedai jual barang kawen. Lu jgn menggatal beli bunga paha kawen pulak gua tendang kang!!

abang dozo said...

apa kelas pakai pistol. aku ni jenis tembak orang terus tembak dekat dengan muka. macam citer terminator part 2.

situ tak ada banyak jenis. yang ko punya peluru pakai biji putih ke? aku punya pakai besi ball bearing. try tembak kat muka tikus..... bersepai muka. belum tembak kat muka orang lagi tu. dia pakai tenaga spring eh?

tenaga spring tak kuat sangat, beb. tenaga mini electric ada laa kuat sikit. dah try gas? hehehee.....

tora corgan said...

ceh gua menembak runcit runcit je brader, lain mcm lu nak tembak ayam hutan hahahahaa