14 January 2010

EKSPIDISI TARZEN VALLEY



Diorang rilis album baru, boleh tahan sedap jugak album ni kalau nak dibandingkan dengan album wings naga keramat. Xpdc ni pada gua la diorang ada style dan sound diorang sendiri walaupun diorang melebih kepada sound ala metalica, tapi kalau nak dibandingkan dengan wings gua lagi suka search. Lirik pun straight forward takde pusing pusing roundabout, kasar dan marah. Macam dengar lagu nirvana pun ada. Tahu kah anda diaorang selalu cover lagu breed tau!

Masa diorang keluar album kita peng-yu dgn brutal kalau diaorang turun BP main dkt funfair jalan rugayah memang takpernah gua masuk bayar, madang masuk ikut pagar roboh, tukang robohkan pagar budak taman nira, gua dgn fendi salim standby tepi, line clear terus masuk.
Sepanjang gua tengok diorang perform la jarang diorang main lagu tangkap leleh mcm lagu c.i.n.t.a, semua lagu laju diorang bedal, sebab tu awek awek tak layan xpdc. Gua dah tangkap satu cd terbaru diorang ni, lu orang bila lagi???

9 comments:

diskbrake said...

awek tak layan? dah tu layan jantan? ei gay syial!!!

tora corgan said...

tendang nak?? laksamana gay!!

absence said...

gay gay

Qarmadharma said...

abang 23. mentang2 dah tido dgn bini asik gaykan orang je

absence said...

alamak abg qarma terasa ke hahah
xkira nak ckp gak "gay..gay.." wahahahaha

absence said...
This comment has been removed by the author.
tora corgan said...

abang 23??? hahahahahaaaa

diskbrake said...

23??? tak pe jangan gay cam tora!!!

tora corgan said...

fak sungai ayam!!!