15 September 2015

Kena Kena Beng Beng !!!!

ni wa baru balik dialog isu semasa peringkat kementerian.
kerajaan nak bagi terang kat kita ni pasal gst, pasal duit jatuh, pasal ekonomi
semua ni pasal duit la.
sebab duit ni penting, buat beli beras, beli gula, beli tepung.
tapi wa tak duduk dalam dewan tu.
wa duduk luar layan asap jerebu.
sebab wa tau kalau wa paham pun wa tetap 'kena' jugak kaaaannnnn....
kaaannnnnn.....

lacau.

tu je.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)