25 October 2011

ZOMBA THE WALKING DEAD update

Season 2 episod 2 klik

******

gua baru tau yg chanel star movies ada amek siri the walking dead ni, yg celakanya gua kena langgan movies channel 3 sekaligus Hbo, star movies dgn Max, yg lagi celaka nya kalau astro bila dah masuk chanel movies ni bil for sure kena seratus lebeh sebulan, gua cuma nak tengok cerita the walking dead je jadah!! ahhh kalau gua komplen dkt menteri penerangan pasal astro ni dia pedulik apa dgn gua, u want u pay, u dont want u watch rtm!!puihhh!!

NOTAPAKAKI:

gua baru perasan yg channel tv spore channel 5 dgn suria dh mcm gampang diapunya cerita, dh mcm rtm je lebih kurang. Kalau masa gua budak budak dulu channel 5 tu mmg power mcm mcm cerita best dan uptodate boleh ditengok, skrg dh mcm celaka, gua dgr cerita dkt sana diapunya tv berbayar dia mmg power, lu nak tgk cerita power lu kena langgan la, takde free punya brg lagi, lu lepak one corner suaaa kah kah kah kah

3 comments:

SM said...

tunggu 1st episode release dulu, tak sampai dua minggu dah boleh download bai! sementara nak tunggu tu, boleh cari aksi mat yoyo kat chanel singapore.

NEOFISHY said...

damn....aksi mat yoyo mmg old school...nk lagi old school citer tok selampiiiittttt, datuk budiman, orang budiman, pandai bercerita bijak berselokaaa....

tora corgan said...

nk jmpa mat sentul turun larkin la