17 May 2010

BEKMINTEN SUKK!!

Ok baran gua dgn kejohanan piala thomas belom reda lagi, baran dgn team m'sia tak boleh cakap la sampai bini gua sound "patut la awak ni tak minat sukan", baran gua pun terbawak bawak time final team indon yg main ala kadir tu.

Adat permainan mmg ada kalah dan menang, tapi kalau kalah pun kena ada standed la brader, jgn lah cekai sangat, kalau lu orang tak boleh nak main betul betul lu orang quit kasi orang lain ganti tempat lu. Beribu lah orang menanti nak masuk akademi badminton tak kira m'sia mahu pun indon, lagi bagus dan power drp lu orang lah!!!

Cerita banyak pun tak guna, cara penyelesaian gua senang je, hantar pemain pemain badminton ni training dengan trainer komunis, bior diorang berlatih ala komunis, gua nak nak tengok cirit birit tak diorang kena tibai dgn brader komunis ni!!

2 comments:

Qarmadharma said...

suruh dozo la. dia kan cita2 nak jadi komunis

abang dozo said...

kalo aku jadik komunis pun, aku bukannya suka main badminton... badminton is a gaylord mattafakkah!